Ervaringen 2Step-Out éénoudervakantie

Ervaringen met 2Step-Out éénoudervakantie

Ervaringen met 2Step-Out éénoudervakantie

18 augustus 2019 Ik ben net terug uit België met mijn twee dochters van 7 en 11 en wat hebben we het super gehad!! Het was een feestje???? Het team bedenkt heel leuke activiteiten voor de kinderen en ouders kunnen mee doen, maar hebben ook voldoende tijd om even zelf iets te doen. Wij hadden ook een heel leuke groep ouders, hebben zoveel gelachen met elkaar! En het mooie is er moet niks en alles mag. Tenten ook echt mooi, ruim en schoon! We genieten nog even heerlijk na!! Heel erg bedankt team 2step-out????

Suzanne Knol

17 augustus · we zijn net terug uit België en ik heb samen met mijn 2 kanjers van 12 en 10 een super vakantie gehad! Mooie tenten en vooral een super team die voor alle kinderen en ouders zorgen dat ze een top vakantie hebben! zeker een aanrader!! ik ga nog lekker nagenieten van deze onvergetelijke week! 2-step-out jullie zijn kanjers!

Elisabeth Voortman

17 augustus Wij hebben een prachtig mooie week gehad. Er wordt veel georganiseerd voor de kinderen en ouder. Ook met eten wordt rekening gehouden met allergieën. Het was een top week in de Belgische Ardennen. Stephanie en jou team, bedankt voor de mooie en gezellige week.

Johan Timmerman

5 augustus Vorige week een fijne week gehad bij Stephanie en haar team (Robin en Romy) de kinderen werden goed vermaakt zodat ik ook tijd had voor mezelf en een praatje met de andere ouders. De natuur rondom de camping is heel mooi en nodigt uit voor een wandeling. De kinderen willen graag weer naar jullie terug volgend jaar. (erg veel tranen toen het erop zat voor ons) groetjes Mark, Diede en Sieb

Mark Luiten

4 augustus 2019 · Een fantastisch team op een geweldige plek in de ardenne. Wil je als eenouder met je kinderen een leuke en onbezorgde vakantie dan raad ik iedereen dit aan te gaan doen. Ik heb genoten met mijn kinders van 11

Diana Bernhart

28 juli · Stephanie en haar team hebben mijn kinderen en mijzelf een hartstikke leuke vakantie bezorgd. Met veel enthousiasme kwamen ze elke keer weer aan met leuke, soms zelfs hilarische activiteiten. Zowel de kinderen als de ouders maken op zo'n 1 ouder reis heel makkelijk contact! De tenten zijn ruim en voorzien van alles wat je nodig hebt. Voor herhaling vatbaar.

Anne Marieke Knol

28 juli · Gister zat onze vakantieweek er helaas alweer op. Totaal onbekend met dit concept kwam ik via Facebook bij 2step-out terecht. Direct was het contact fijn, Stephanie belde direct om al mijn vragen te beantwoorden en mijn onzekerheid weg te nemen. Toch was het voor mij best een stap om op een 1 ouder vakantie te gaan. Net gescheiden, eerste vakantie alleen met de kinderen, normaal niet van het kamperen... is dit dan wel iets voor mij? Na deze week kan ik zeggen dat dit zeker ie...ts voor mij is en zou ik andere die twijfelen graag overhalen om hier te boeken. Wat hebben wij genoten!

Lieke Busschops

28 juli · Voor het eerst met een 1 ouder vakantie mee geweest afgelopen week en dat is ons zeker niet tegengevallen. Ik vond het heel spannend om te gaan, maar we hebben er allebei ontzettend van genoten. Van de mooie omgeving waarvan we veel hebben gezien, de gezellige camping, van de luxe tent ( met echte bedden ).

Stephanie de Best

27 juli · We zijn net thuis van een week spa d'or in Jalhay, super leuke week gehad! Compleet ingerichte tent op een leuke plek op de camping, vlakbij de bosrand en niet ver van het sanitair. Alle tenten staan in een laantje met aan het uiteinde een party tent voor gezamenlijke activiteiten, zoals de informatie bijeenkomst, diner en spelletjes avonden. Stephanie en haar team kennen elkaar allemaal en zijn dus goed op elkaar ingespeeld en er is veel aandacht voor de gasten door de goede verhouding animator op het aantal gasten. Onwijs leuk programma met veel outdoor activiteiten maar ook op het terrein zelf wordt van alles gedaan. Ik zou het zeker aanraden om bij 2stepout te boeken! Bedankt voor de goede zorgen, liefs leonie, auke, sietse en Doutzen.

Leonie Pover

27 juli 2019 · Wat een onwijs leuke week hebben wij achter de rug! We zijn zelf 2 jongedames van 21 die samen met ons moeder(51) en broertje(12) op vakantie gingen. Boven onze verwachtingen was dit de leukste eengezinsvakantie ooit! Het begon al bij de persoonlijke aandacht die je kreeg waardoor je al snel een band kreeg met het team. Verder was elke dag gevuld met uitdagende activiteiten voor jong en oud. Ook werd alles super duidelijk uitgelegd, we kwamen niet voor onverwachte verassing...

Ivana Koopmans

5 mei · De enthousiaste eigenaresse zorgt er samen met haar team voor dat je samen met je kinderen een onvergetelijke week hebt! ➕ Camping Spa d’Or ligt in een prachtig natuurgebied, rustig, schone en goede sanitaire voorzieningen. ➕ Tent, ruim en van alle gemakken voorzien. ➕ 2-step out, heeft een eigen “laantje” aan het einde de gezamenlijke tent voor activiteiten. Hierdoor overzichtelijk voor kinderen en ouders. ➕ animatie door 2-step out, mooi programma voor jong en oud, afgeste...md op de groep. Mooi om te zien dat er met ieder kind rekening wordt gehouden! ➕ aangeboden buitensport activiteiten zijn heel uitgebreid, voor iedereen wat wils. ➕ je mag deelnemen.... aan alles of soms even niet. ➖ de week vliegt voorbij ➖ tranen bij je kinderen als ze afscheid moeten nemen van zo’n mooie plek met nieuwe vrienden en zoveel positieve ervaringen. Bedankt Stephanie en Bryan we hebben mooie herinneringen gemaakt met jullie, tot volgend jaar!  

Angela Macciocu

4 mei Wat was dit een geweldige ervaring!! Onvergetelijk! Wij komen volgend jaar met de meivakantie weer terug! Lieve, leuke, enthousiaste begeleiding en animatie voor de kids en genoeg te doen. De tent is goed in orde en je verveelt je nooit. En super om met gelijkgestemden op de camping te staan! Goede plek om nieuwe mensen te leren kennen. Ik was blij dat ik de ‘pilot’ vakantieganger mocht zijn met mijn kids! Wij keuren deze vakantie als zeer geslaagd en zeker aan te raden!!

Kirsten Wenderhold