Over 2Step-Out éénoudervakantie

 

Ik ben Stephanie van den Berg en heb ruim 9 jaar voor diverse eenoudervakanties gewerkt. Na 7 jaar vond ik het tijd voor een nieuwe uitdaging en besloot ik (in 2019) om zelf éénoudervakanties te gaan organiseren.

Mijn passie is het organiseren van animatie voor jong en oud, met name outdoor activiteiten! Combineer deze twee woorden, Stephanie en outdoor en de naam was een feit: 2step-out éénoudervakantie.

Mijn doel is om samen met ons top team, voor u en uw kind(eren), een onbezorgd vakantie gevoel te bieden voor een passend budget.

Dit door elke week een uniek programma samen te stellen voor jong en oud met afwisseling van outdoor activiteiten. Ook is het mogelijk een gezellig hapje met andere éénoudergasten te eten en de dag samen af te sluiten. Wie wil dat nou niet?

Ervaar zelf een heerlijk vakantie gevoel in de prachtige Belgische Ardennen!

 

Ruim 9 jaar ervaring

Ruim 9 jaar ervaring en deze tijd goed benut om te luisteren naar alle wensen en feedback. Dit omgezet naar een volledig nieuw concept waarin alles uit de kast gehaald wordt om een zorgeloze, sportieve vakantie aan te beiden aan éénouder- gezinnen.

Animatie​

Elke week een nieuw animatieprogramma dat samengesteld wordt door ons animatieteam. Mét de sterke punten van de individuele animatoren, waardoor het 100% uniek is. Op die manier kunnen we een afwisselend tof programma aanbieden voor jou en je kids, gebruikmakend van de prachtige omgeving van de Belgische Ardennen. Ervaar het zelf, wij zijn er klaar voor! ​

Thema dag​

Eén keer in de week verzorgen wij een themadag. Dit thema is de hele dag geldig. Het animatieprogramma wordt hierop aangepast. Dit is een dag voor zowel jong/oud/ouder
Op deze dag bieden wij een gratis lunch aan. Ook hebben we voor de 12+ kids een optie om mee op bivak te gaan (Let op !! Vergeet niet zelf voor een slaapmatje + slaapzak).